Mobil logo svart

Hälsotips

Här hittar du olika tips som har med hälsa, kost, hudvård och skönhet att göra.
Saker som får dig/din kropp att må/se bra ut!

Med broddar på dina skor får du en säker promenad trots isfläckar och halka. De fyra dubbarna och den mönstrade undersidan ger ett bra grepp. 3M Reflex i hälpartiet ger god synligt. 
Broddarna fästs på hälen av skon med ett kardborrefäste, vilket gör dem enkla att ta på och av.

Passar alla typer av skor och promenadskor. Tillverkad i tåligt TPR (Thermo Plastic Rubber) med slitstarka integrerade dubb i tungstenkarbid. CE-certifierad enligt (EU) 2016/425.

KSM66 Ashwagandha 120 kapslar
Medicine Garden
Vid stress och trötthet
För mental balans, uthållighet och ork
22 kliniska studier

Funktion, säkerhet och upptag är visat i 22 dubbelblinda, kliniska studier. Studier som visar effekt inom bland annat följande områden: Stresstålighet, fysisk & mental kapacitet, återhämtning och ork, lättare insomning, känslomässig balans, sexuell lust och funktion, ökad muskelmassa och lättare viktnedgång i samband med träning.
14 av de 22 studierna är publicerade. De resterande studierna förväntas att publiceras inom det närmaste året.

Holistic
Lactovitalis®pro är ett kosttillskott. Varje dos ger ett tillskott av minst 20 miljarder mjölksyrabakterier, från 12 olika stammar, bland annat den välstuderade L. rhamnosus GG. Vi har också kombinerat det med vitamin C som bidrar till immunsystemets normala funktion och vitamin B2 som bidrar till att behålla normala slemhinnor. Patenterad teknik som skyddar de känsliga mjölksyrabakterierna på dess väg till tarmen. Alla bakteriekulturer är helt mjölkfria.
Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Maria Åkerberg
Blanda en del Tan In A Tube med en lika stor mängd av någon av våra återfuktande cremer och smörj in både ansikte och kropp!
Denna kombination ger en lätt solkysst och återfuktad hud.

Maison Berger Katalytiska Doftlampa
Hur fungerar en katalytisk doftlampa?
 Det är brännaren som är hjärtat i produkten. När du startar din lampa tänder du den och låter lågan brinna i 2 minuter. Sedan blåser du ut lågan och sätter på den skyddande kronan. Ytterkanten på brännaren har då värmts upp till 500 grader och drar till sig de bakterier och molekyler som luktar illa. Brännaren har en legering på ytan som tillsammans med värmen och alkoholen slår sönder bakterierna och molekylernas tidningar så det blir atomer igen. Då försvinner allt som luktar illa.
Hur långt tid tar det att rena luften?
Det tar 20 minuter per 10 m2 att rena luften till 68 %. Man kan aldrig rena luften till fullo eftersom vi lever och andas där. Den katalytiska processen kan inte rena luften från Virus men däremot bakterier och molekyler.
Vad består Maison Berger vätskan/doften av?
Den består av 90 % renaste alkohol och 10 % osmotiskt vatten samt några droppar koncentrerad parfym. Det är ingenting som är farligt för hälsan eller miljön.

Rent Magnesium är ett kosttillskott som innehåller 100% magnesiumbisglycinat. Magnesium är nödvändigt för en rad olika funktioner i kroppen. Magnesium bidrar till att minska trötthet och utmatt­ning, elekt­rolytbalansen, nor­mal energiomsättning, nerv­systemets normala funktion, nor­mal muskelfunktion, nor­mal proteinsyntes, nor­mal psykologisk funktion, bi­behålla normal benstomme, bi­behålla normala tänder och har en roll i cell­delningsprocessen.
Magnesium i formen magnesiumbisglycinat är en lättupptaglig form av magnesium och dessutom milt för magen.

Maria Åkerberg
Pigmentfläckar på huden efter för många år i solen utan tillräckligt solskydd? Boosta huden med C-vitamin som ljusar upp fläckarna!

Vårt fuktgivande, anti-inflammatoriska Serum C innehåller unika koncentrat av Bitterapelsin från Pomeransträdet. C-vitamin är en fantastisk, kraftfull antioxidant som stimulerar nybildning av kollagen i huden, ett protein vi behöver för att hålla den elastisk och återfuktad. C-vitamin har även en effekt på hudens produktion av melanin, pigmentet som skapar den efterlängtade, bruna tonen. Det här är skälet till att det även kan ljusa upp fläckar som uppstår på huden när vi har solat för länge utan skydd och skapat ett överskott av melanindepåer i huden.

Använd Serum C under natten och lägg vår Night Cream ovanpå! Mjölksyran i cremen hjälper C-vitaminet att nå ännu djupare ner i huden. Du kan också punktbehandla pigmentfläckarna 1-2 gånger i veckan med vår AHA & Jojoba Peeling. Låt verka i 20 minuter och skölj sedan av.

Medicine Garden 

CuraMIN: Ledhälsa
Världens mest väldokumenterade gurkmejaextrakt - 87 studier ✔️

KSM66: Motverkar stress
Världens mest väldokumenterade Ashwagandhaextrakt
- 26 studier ✔️

niDRA: Sinnesro & sömn
Världens mest väldokumenterade Ashwagandhaextrakt och Saffranextrakt
- 29 studier ✔️

triGUT: Tarmbalans
Världens mest väldokumenterade Mjölksyrebakteriekomplex
- 1200 studier ✔️

agaDA: Immunsystem
Världens mest väldokumenterade Ryskrotextrakt och andrographisextrakt
- 25 studier ✔️

 

Visste du att 80% av vårt immunförsvar sitter i tarmarna?  Har vi dålig balans i tarmfloran är det lätt att vi blir sjuka. En frisk och balanserad tarmflora hjälper till att smälta maten bättre. När kroppen tar upp näringen i maten så ökar vårt immunförsvar samt vår hälsa.
 

Mat som påverkar tarmen

Bakteriefloran i tarmarna påverkas av maten du äter. Men även hur du äter, din sinnesstämning, stress och mediciner påverkar.

Det finns mycket du själv kan göra för att få en bättre tarmhälsa. Ett enkelt sätt är mjölksyrebakterier och probiotika. Även mjölksyrad mat som tex syrade grönsaker och fermenterade drycker såsom Kombucha och Molkosan är bra. Sen är fibrer och enzymer väldigt viktiga. Och naturligtvis motion.

Mår magen bra så mår kroppen bra!

Ät julmaten i lugn och ro. Blanda den tunga maten med massor av goda sallader och fisk.  Drick mycket vatten och ät dig lagom mätt. Tillaga helst maten från grunden och använd mycket örter som tex fänkål, ingefära, vitlök, gurkmeja, anis, kardemumma, kummin, pepparmynt, peppar och nypon. Örterna är bra för matsmältningen.

Stressa lagom, ta långa promenader och sov ordentligt. En liten eftermiddagslur är aldrig fel. Naturligtvis kan du även njuta av lite julgodis.
 

Läs hela inlägget »
Etiketter: kost tarm