Mobil logo svart

Hälsa

Återfå balans med naturens läkande kraft. Vi hjälper dig gärna med hälsorådgivning och val av hälsoprodukter.

Hos oss hittar du bl a Oljor, Naturprodukter, Kroppsvård, Raw Food, Ekologisk mat, Hygien, Hudvård, Kosttillskott, Aloe Vera, Skor, Make-up, Hälsoprodukter, Back-on-Track led- och muskelskydd, Saltprodukter, Vetekuddar, Allergismycken mm

Kosttillskott

Kosttillskott är livsmedel med syfte att komplettera den vanliga maten och kan innehålla exempelvis vitaminer, mineraler, fetter, proteiner och kolhydrater.

Över 100 000 vetenskapliga studier visar att de flesta människor mår bättre och blir friskare av att äta kosttillskott. Detta oavsett om man från början är frisk eller sjuk. Genom att äta kosttillskott av hög kvalitet varje dag investerar du i din hälsa och ditt välmående.

Vi har bl a följande märke: Holistic, Alpha Plus, Helhetshälsa, MorEpa, Pharma Nord, Great Earth, New Nordic & Upgrit
 

Hudvård

Huden som är vårt största organ tar upp näringsämnen bättre om man lägger hudvården i olika lager.
Basprodukter: rengöring, ansiktsvatten, dagcreme och ögoncreme.
Uppbyggande produkter: serum, olja, balm och nattcreme.
Peeling och mask förstärker effekten av din vanliga hudvårdsrutin.

Vi är återförsäljare för Maria Åkerberg, Rosenserien, Sweden Eco mm
I våra ansiktsbehandlingar används endast Maria Åkerbergs produkter!

 

Sweden Eco - Skincare for men är hudvård för den medvetne mannen. För de som vill ha bra resultat på sin hud och samtidigt värna om sin hälsa och vår miljö.
Produkterna är 100 % naturliga och till största del tillverkade av ekologiskt certifierade råvaror. Råvarorna är utvalda med omsorg och hela tillverkningen sker i Sverige.
Basen i produkterna är aloe vera och grönt te. Det gör produkterna effektiva, skonsamma och dryga. Produkterna har en lätt och fräsch doft av sandelträ och kryddnejlika.
 

Allergismycken

Edblads smycken är tillverkade av 316L kirurgiskt stål och är nickelsäkra enligt EUs nickeldirektiv.
Detta betyder att även guld- och roséguldsmycken är tillverkade i rostfritt stål. Stålet har då ett överdrag av guld, roséguld eller mässing, en så kallad plätering. Roséguldet har endast små andelar guld i sig medan pläteringar av guld innehåller 14 karat.
Stenarna i smyckena är syntetiska och kallas Cubik Zirkonia.

Rostfritt stål är ett tåligt material som håller sig fint länge.
Skulle ditt smycke ändå gå sönder har du ett års garanti, så länge du har kvittot kvar.
 

Led- & muskelskydd

Back on Tracks led- och muskelskydd är tillverkade i funktionstextilier med värmereflekterande egenskaper. Keramiska partiklar i trådarna gör att värmen som återreflekteras är en långvågig värmestrålning (infraröd strålning).

Långvågig infraröd stålning ökar blodcirkulationen i vävnaden som hjälper till att luckra upp muskelspänningar och bidrar till ökad prestationsförmåga.

För fötterna

Fötterna är en viktig del av kroppen. Dom spelar en stor roll för balans, kroppsställning och hur övriga delar av kroppen fungerar. Därför är det viktigt att ta hand om fötterna och ge dom goda förutsättningar att bära dig genom livet.

Det kan du göra genom att använda tex stödsrumpor, sulor, fotriktiga skor, kräm mm

Vi är bl a återförsäljare för: Vital, Footbalance, Fitflop, Ulle, Phane, Scholl, Axelda, Charlotte och Funq Wear stödstrumpor.

Smått & Gott

Här hittar du produkter som är lite "vänliga" för kroppen.
De kan vara t ex ekologiska, glutenfria, laktosfria, veganska, utan tillsatt socker samt Fairtrade märkta produkter.

Olika former av tilltugg, teer, kombucha, godis, choklad, fermenterade produkter, kokosoljor, kryddor, drycker örter mm

Olika märke vi för är: Yogi tea, Salus, Flap Jack, Pukka, Tweek, Roots Kombucha och Rawpowder

Funktions te

Functional tea of Sweden är vad namnet antyder, ett te vars primära uppgift är att återge en funktion för kropp och själ skapat för den skandinaviske konsumenten.

Feel Good
Diet
Energy
Digest
Get Well
Sex & passion
Sleep Tight - Tillfälligt slut

Innehåller helt färska ingredienser som förutom att ge en funktion, även återger underbara smaker och dofter. Varje te-sort innehåller ingredienser kända för att ge den effekt/funktion som vi vill skapa genom Functional tea of Sweden. Vid öppnandet av påsen finner du olika örter, bär, samt välkända namn inom tevärlden som yerba mate, lapacho m.fl. Alla ingredienser är mycket noggrant utvalda, alltid färska och av absolut högsta kvalitet. Läs mer på http://functionaltea.se

Välkommen!